UNDER CONSTRUCTION - Onze website ondergaat diverse wijzigingen, waardoor de informatie niet altijd up to date is. Onze excuses hiervoor!
  Sweet Solutions ondersteunt en adviseert organisaties op een resultaatgerichte manier, met aandacht voor de mensen binnen de organisatie en hun onderlinge relaties.
  (lees ons artikel Business Spiritualiteit)

  Werkt u al op een 'Sweet' manier?
  Sweet Solutions helpt bedrijven die te maken hebben met problemen, zoals een veranderende omgeving, een andere klantvraag of wanneer een organisatie om wat voor reden dan ook is vastgelopen. Hierbij maken wij gebruik van diverse methodes en technieken maar het voornaamste instrument dat de 'Sweet Solusionist' met zich meebrengt is zichzelf; een dienstbare grondhouding die gericht is op snelle verbeteringen. de 'Sweet' aanpak kenmerkt zich door de kunst van het bepalen van het vertrekpunt voor veranderingen. Dat is bij ieder bedrijf anders en uniek, en voor ons het uitgangspunt om te bepalen hoe en waar de verbeteringen kunnen plaatsvinden. Dit leidt tot snelle en voor uw omgeving merkbare verbeteringen in uw organisatie, die duurzaam zijn.
  LAATSTE NIEUWS
  Business Spiritualiteit - De weg naar duurzame organisatie en ICT?
  Onlangs hebben we een artikel geschreven over Business Spiritualiteit. Hierin wordt geschreven over de samenvoeging van Oosterse wijsheid en Westerse ...

  Powered by Doenrade Adviseurs BV, Copyright 2006, ontwikkeld door LFBR Interaction Design